Varukorg

FUNKISKÖK
0

Hyllplan 800

600 kr
Bredd :
800

Observera att denna produkt är en beställningsvara och kan därför inte returneras.

600 kr

Fortsätt Handla
Artikelnr: HP800 Kategori:
Mått
Främre sockelbräda är alltid 120 mm hög och tillverkas i samma material som stommen. 20 mm massiv furulimfog.
Främre sockelbräda: Alla moduler levereras med en främre sockelbräda. Främre sockelbrädan kommer i fast mått om 1250 mm och kapas vid montering. Har man flera moduler så skarvas sockelbrädan.
Ställfötter: Alla bänkskåp har ställfötter som skruvas ut 20 mm för att modulen ska bli 870 mm hög.

Synlig sida: Om en modul skall ha en eller två synliga sidor kan du välja mellan att lägga till sockellister eller täcksidor.

Sockellist: Detta är en enkel lite billigare lösning där du täcker ställfötter och bakre urtag med en 4 mm tjock plywood skiva. Mått: 515 mm 120 mm hög. Du fäster dina sockellister på sidan av skåpen genom att skruva en diskreta skruv och kanske till och med avsluta med att spackla skruvhuvudet för att få det helt osynligt. Därefter målar du denna i samma färg som stommen.

Täcksida: Denna lösning används först och främst till diskmaskinsfronten när diskmaskinen har en synlig sida. Den går även att använda som en täcksida till bänkskåpen. Då monteras den på modulen för att täcka ställfötter och bakre urtag. Täcksidan skruvar du fast i stommen genom insidan av modulen. Materialet är en massiv limfog i furu med plywood på framsida och baksida. Täcksidan penselmålar du i samma färg som stommen.

Sockellist
Täcksida